Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

Voor jou, ervaren vrouwelijke ondernemer, die verlangt naar VRIJHEID!

 

Ha bikkel, hoog tijd om eens echt goed in de spiegel te kijken, vind je niet?

En…, wat zie je? Misschien zie je die krachtige vrouw, die echt iets van haar bedrijf heeft weten te maken, die vrouw waar veel mensen tegenop kijken. Een ervaren vrouwelijke ondernemer die haar strepen verdiend heeft en daarmee een voorbeeld is voor anderen.

Maar kijk eens goed, herken je die vrouw nog wel, wie is zij eigenlijk? En hoe gelukkig komt ze op je over?

Tja, daar zeg je wat… Zullen we daar eens over doorpraten? Ik daag je uit om eerlijk antwoord te geven op de volgende vragen.

Is het herkenbaar voor je dat je

  • wél succesvol lijkt als ondernemer, maar niet meer gelukkig bent?
  • zo graag beide wilt: én winstgevend ondernemen én tijd voor wat er eigenlijk echt toe doet in het leven?
  • het gevoel hebt opgesloten te zitten in je bedrijf?
  • beseft dat het hoog tijd is om te bedenken hoe je als ondernemer de komende jaren verder wilt?

Stel je eens voor dat je

  • weer kunt genieten van je leven als ondernemer;
  • een gezonde balans kunt creëren tussen je bedrijf en je privéleven;
  • VRIJ bent om volledig jezelf te zijn als ondernemer;
  • rust krijgt doordat je een beslissing hebt genomen over hoe je de komende jaren je ondernemerschap vorm gaat geven!

Ook voor jou is dit bereikbaar!

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Dat schiet dus niet op. Het is nodig dat je een nieuwe weg in slaat, de weg van hoofd naar hart.

In programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ ga je, samen met Arja, grote stappen zetten op weg naar jouw VRIJHEID als ondernemer.

fullsizeoutput_1bdb

Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

De 6 live sessies van dit programma zijn gebaseerd op de uitslag van een door jou ingevulde persoonlijkheidstest. Je ontvangt gedurende het programma:
• Inzicht in de stijl van ondernemen waar jij energie van krijgt;
• Een kleurig ’kompas’ van jouw talenten voor het bepalen van je koers;
• Tools en inzichten om balans te creëren tussen werk en privé;
• Een match tussen je ‘binnenkant’ en je ‘buitenkant’, zodat de ‘overkant’ ziet dat je meent wat je zegt, dat je echt stáát voor jouw keuzes. Dit helpt je om voluit vanuit jouw grootste kracht te leven en stappen te zetten.

Wat dit programma je oplevert:

Door het kennen van je grootste kracht en diepste drijfveren hoef je niet meer te twijfelen welke manier van ondernemen in je huidige levensfase bij jou past. Je ontdekt dat je nog veel meer talent hebt dan je ooit kon vermoeden! Zodat je leert waarderen en verder ontwikkelen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En je gaat accepteren en loslaten wat niet bij jou past. Zodat je zonder twijfel keuzes maakt voor je toekomst als ondernemer, met ruimte voor het leven dat jij wilt leven naast je onderneming!
Wat een rust, duidelijkheid en VRIJHEID gaat het je geven om te ondernemen op jouw eigen unieke manier, volledig vanuit je HART!

Je investering: 950 euro

JA, DAT WIL IK!
fullsizeoutput_3

Dit is wat klanten zeggen over programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’:

 

Dorien Z.: Arja is een heel hartelijk, open en prettig mens, we hadden direct een klik. Ik kwam bij Arja want ik voelde me opgejaagd. Altijd maar opzoek naar meer om te doen, als ondernemer en als mens, want dat gedrag zit in mijn bloed. Zowel als ondernemer, als moeder van twee, als echtgenote, als (schoon)dochter, als mantelzorger, als student en als vriendin ben ik in de loop der jaren tamelijk ondergesneeuwd geraakt – zoals zovelen met mij – onder al deze rollen en wat daarbij komt kijken. Uiteraard doe ik alles met liefde, want zo steek ik in elkaar, maar als je vraagt wanneer ik voor het laatst iets echt voor mezelf heb gedaan dan moet ik je het antwoord schuldig blijven. En dit loopt zo ook door in mijn ondernemerschap.

De vraag waar ik mee binnenkwam bij Arja was of er voor mij een ondernemerschap 2.0 is. Of dat het, zoals het nu is, ook goed is. Want moet het anders, meer, grootser of nog beter? Moet ik altijd maar door blijven racen op alle fronten als een opgejaagd dier? Want zo voelt het voor mij in mijn HART…. Tijdens de sessies met Arja heb ik ontdekt dat ondernemen 2.0 ook zorgen voor mezelf kan betekenen. Want immers, als ik omval, wie pakt het dan nog op?

Dus nu ben ik met Arja vorm aan het geven aan hoe dat zorgen voor mezelf er dan uitziet. Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Waar moet ik meer van hebben in mijn leven om me niet meer opgejaagd te voelen? En dat voelt zo goed! Bezig zijn met mezelf, voor mezelf, om zo een nog steviger fundament te leggen waarop ik kan bouwen, en de mensen om mij heen ook. Zodra ik dit plan op poten heb en het gedrag ingesleten is, gaan we een plan maken wat ik kan doen om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen, op een manier die goed bij mij past.

 

Annemarie B.: Wat ik heel fijn vind aan jou, Arja, is dat je heel goed luistert en daardoor heel passend adviseert. Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander.

In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma heeft mij geholpen bewust te worden en betere keuzes te kunnen maken.

De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op mij van toepassing is.

Tegen anderen zou ik willen zegen: wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt leren kennen en laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

 

Alie R.: Ik heb in het programma veel geleerd, o.a. dat ik verborgen kwaliteiten heb, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding tussen de vier elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend. Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant, mijn uiterlijk, vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder. Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt. Arja, onwijs bedankt voor wie je bent en wat je doet. Jouw rust, betrokkenheid en aandacht voor detail hebben mij goed gedaan!

 

JA, DAT WIL IK!
VREUGD DSCF0910

Veel gestelde vragen:

V Volg ik dit programma één op één of in een groep?
A Dit programma volg je één op één, je krijgt voor de volle 100% mijn aandacht.

V Hoe lang duren de 6 live sessies?
A De live sessies duren steeds ca. 2 uur.

V Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?
A Gemiddeld zal dat 3 tot 4 weken zijn.

V Op welke dagen zijn de live sessies?
A Data en tijden worden in overleg met jou bepaald.

V Waar vinden de live sessies plaats?
A In de eigen praktijkruimte van HART voor kleur & stijl in Beekbergen, gemeente Apeldoorn. Beekbergen ligt centraal in het land en dichtbij snelwegen.

V Welke methode wordt voor dit programma gebruikt?
A Het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ werkt met Personal Power®, de unieke methode die jouw persoonlijke kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt. Door het invullen van de Personal Power persoonlijkheidstest komen de kern én de balans van jouw grootste kracht aan het licht. Je persoonlijke blauwdruk, die weergeeft wie je bent, wat jij als geen ander kunt én waar jij voor staat, is je kompas naar jouw VRIJHEID als ondernemer.

V Is er ook huiswerk en hoeveel tijd kost me dat?
A Tussen de sessies in ga je inderdaad aan de slag met opdrachten om het geleerde in de praktijk toe te passen, zodat je er volop profijt van hebt. Zie dit niet als ‘tijd die het je kost’ maar als oefenen van de nieuwe lifestyle die je je eigen aan het maken bent!

V Mag ik in termijnen betalen?
A Ja, in overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen.

V Dit is wat ik wil! Hoe nu verder?
A Top, je wilt ervoor gaan!! De eerste stap is dat jij je met onderstaande knop aanmeldt voor een gratis en vrijblijvende ‘van HART tot HART’ inspiratiesessie. Dit gesprek levert je al meteen waardevolle, bruikbare inzichten op! Verder kijken we of het programma aansluit bij jouw behoefte en verwachting én of er een klik tussen ons is! Bij een wederzijds ‘YES’ gaan we van start met het inplannen van de eerste sessies!

JA, DAT WIL IK!
VREUGD DSCF0286