Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

Voor vrouwelijke ondernemers die verlangen naar méér dan succes!

Dit programma is voor jou als je:

  • wél succesvol lijkt als ondernemer, maar niet gelukkig bent
  • klaar bent met alle angsten die je tegenhouden om je HART te volgen
  • snakt naar vrijheid om te ondernemen op jouw manier
  • het lastig vindt je kwaliteiten zichtbaar te maken
  • voelt dat het tijd is voor een volgende, grote stap

Dit programma brengt jou dat je:

  • inzicht krijgt in jouw grootste passies en kwaliteiten
  • vol zelfvertrouwen gaat staan voor wat je te bieden hebt vanuit jouw HART
  • durft los te laten wat en wie niet bij jou past
  • meer impact hebt doordat je expertise zichtbaar is
  • die volgende grote stap echt gaat zetten in je onderneming!
VREUGD DSCF0293

Personal Power Plus®

Het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ werkt met Personal Power Plus®, de unieke persoonlijkheidstest die kwaliteiten en uiterlijk met elkaar verbindt. Je gaat je kracht zichtbaar maken, zodat je beter gehoord, gezien en gewaardeerd wordt en daardoor meer gaat bereiken en betekenen.

Met dit kleurrijke persoonlijkheidsinstrument ontmoet je jouw Blauwdruk, de vier kleuren die weergeven wie je bent, wat jij als geen ander kunt én waar jij voor staat. Door het kennen van je grootste kracht en diepste drijfveren hoef je niet meer te twijfelen welke keuzes bij jou passen. Je ontdekt dat je veel meer talent hebt dan je vermoedt en dat je dus veel meer kunt bereiken en betekenen in het leven, ook als ondernemer!

Het geeft veel rust en duidelijkheid als je kunt waarderen en ontwikkelen wat er wel is en accepteren wat er niet is. Zo kun je moeiteloos je talenten inzetten voor wat jij hier te doen hebt, zowel in je onderneming als privé, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt.

Je maakt keuzes zonder twijfel of angst. Vol zelfvertrouwen en passie laat je zien wie je bent. En je leidt het bijzondere leven dat voor jou bedoeld is!

Inhoud van programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

Het programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ bestaat uit drie opeenvolgende modules die in pakketten aangeboden worden.

Wanneer je meteen voor Pakket 3 gaat, weet je zeker dat je niets mist. Je ontvangt aansluitend Module 1, 2 en 3 en daarmee het beste en meest complete dat ik je te bieden heb. Reken daarvoor in totaal op ca. 6 maanden én stel je in op een echte verandering, allereerst bij jouzelf, maar ook in je onderneming!

Heb je minder tijd beschikbaar of wil je eerst proberen of dit programma echt bij jou past, dan kun je ook starten met alleen Module 1 (Pakket 1). Deze twee sessies rond je binnen een maand af.

Wil je vooral weten wat jouw beste kwaliteiten zijn en deze zichtbaar maken, zonder dat je behoefte hebt aan een belangrijke volgende stap in je ontwikkeling als ondernemer, kies dan voor Pakket 2. Daarin volg je Module 1 en aansluitend Module 2,  je tijdinvestering is dan ca. 3 maanden.

Voor alle pakketten geldt dat we eerst een gratis en vrijblijvend gesprek van hart tot HART inplannen. Dit gesprek levert je al meteen een aantal eye-openers op! Verder kijken we of het programma aansluit bij jouw behoefte en verwachting én of er een wederzijdse klik is!

Vertel mij meer!

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend gesprek van hart tot HART!

contact algemeen