Onderneem in de kleur van je HART

Voor vrouwelijke ondernemers die méér willen dan succes.

Wil jij volledig vanuit je hart leven en ondernemen, en dat stralend laten zien? Dan is het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ voor jou!

Het kan zijn dat je

  • op een kruispunt staat in je onderneming of je privéleven
  • voelt dat er nog meer in je zit dan je laat zien (en dat het nú eindelijk tijd is om tot je recht te komen!)
  • weet dat je een rol te spelen hebt in de wereld, maar hoe?
  • je potentie verstopt of zelfs ontkent, jezelf onvoldoende zichtbaar maakt
  • keihard werkt en dat dat je te veel energie kost
  • merkt dat je klanten en relaties niet zien wie je bent en wat je te bieden hebt, en dat je daardoor niet je leukste klant aantrekt
  • wél succesvol bent, maar niet gelukkig

GRATIS eBook ‘Ondernemen vanuit je HART’

 

Klik HIER voor het gratis eBook met 6 stappen op de weg naar ‘Ondernemen vanuit je HART’.

Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

Tijdens de drie modules van dit mooie programma ga je ontdekken wat jouw beste kwaliteiten zijn, hoe je die krachtig zichtbaar maakt én hoe je die inzet voor jouw onderneming!

Binnenkant, buitenkant en overkant komen met elkaar in balans, zodat je echt in je element bent. Zo kom je volledig tot je recht, ben je zichtbaar én vind je de klant die bij je past. Je onderneemt vanuit je HART!

Kleurrijk persoonlijkheidsinstrument

Het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ van HART voor kleur & stijl werkt met het enige persoonlijkheidsinstrument dat de energie van kleuren gebruikt.

Waarschijnlijk gebruik je de kracht van kleur al: als je op een regenachtige dag dat helderrode truitje aantrekt om de somberheid te bestrijden, of als je zachtgrijs of blauw kiest voor een vergadering waarin je de klant alle ruimte wilt geven.

Onderneem in de kleur van je HART gebruikt diezelfde energie van kleuren om voor jezelf én aan de buitenwereld duidelijk te maken wat jouw talenten, drijfveren en verlangens zijn.

Zo kun je moeiteloos je talenten inzetten voor wat jij hier te doen hebt, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en kun je keuzes maken zonder twijfel of angst. Zodat je je niet meer kunt verstoppen, maar in je kracht gaat staan en overtuigd en vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit. En het bijzondere leven leidt dat voor jou bedoeld is!

powervrouw programma

Durf jij verder te kijken dan de buitenkant?

Om het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ te volgen, moet je wel bereid zijn om verder te kijken dan de buitenkant.

In de loop van het programma zal de inhoud van je kledingkast ongetwijfeld veranderen, maar de essentie zit in jou. Je wordt stap voor stap begeleid om jezelf nog beter te leren kennen en dat inzicht om te zetten in blijvende positieve verandering. Zodat je buitenkant je binnenkant beter weerspiegelt, en wie je bent meteen duidelijk is voor de potentiële klant aan de ‘overkant’.

GRATIS eBook ‘Ondernemen vanuit je HART’

 

Klik HIER voor het gratis eBook met 6 stappen op de weg naar ‘Ondernemen vanuit je HART’.

Kennismakingsworkshop ‘Onderneem in de kleur van je HART’

Ontdek in een workshop van ca. 2,5 uur wat kleur zegt over jou, je onderneming en je grootste verlangen.

De modules van het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’

MODULE 1: De kleur van jouw HART

Ontdek in twee sessies jouw grootste kracht vertaald in kleur en hoe je dit kunt inzetten voor jouw onderneming.

Module 1 is zowel in een groepje als individueel te volgen.

Deze module is inclusief Personal Power Plustest en Powertyperapport (20 bladzijden) met bijhorende hartjes in een bewaarblikje en sjaals in de twee kleuren die staan voor jouw grootste kwaliteiten.

Voor deelname aan een groepje is je investering € 250, wil je liever individueel deze module volgen, dan is de prijs € 500 (tarieven zijn excl. btw).

Data en locatie in overleg.

MODULE 2: Communiceer de kleuren van jouw HART

Ontwikkel in vier sessies meer zelfvertrouwen door jouw vier grootste kwaliteiten krachtig zichtbaar te maken als ondernemer.

Deze module is alleen te boeken als een vervolg op module 1 en is inclusief jouw persoonlijke blauwdruk, een uitgebreid Personal Powerrapport (30 bladzijden), extra kleurhartjes, een kleurenanalyse van jouw uiterlijk op basis van het 78Color System én visagie met Skin Color Cosmetics minerale make-up in jouw beste kleuren.

Ook module 2 is zowel in een groepje als individueel te volgen.

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag.

MODULE 3: Onderneem in de kleur & stijl van je HART

In het traject (vier dagdelen plus twee kortere sessies) van deze laatste module word je begeleid bij het maken van jouw keuze om te ondernemen vanuit je HART en dit daadwerkelijk toe te passen.

Module 3 is alleen te volgen na module 1 en 2, eveneens in een klein groepje of individueel.

Naast begeleiding bij het maken van jouw persoonlijke keuze, het daadwerkelijk realiseren van de verandering en het complete Personal Power Plusrapport (40 bladzijden), ontvang je o.a. ook een persoonlijk kledingstijladvies, advies over de kleur en stijl van je bedrijf en een professionele fotoshoot.

Data en locatie in overleg, prijs op aanvraag.

Tip: bij inschrijving van alle drie modules in één keer ontvang je 10% korting en gratis het boek ‘Krijg toch allemaal de kleuren’.

Vragen over het programma?

contact algemeen