(Niet zomaar een) kleuradvies

We gebruiken het 78Color System: verfijnd kleur bepalen

Bij kleuradvies werkt HART voor kleur & stijl met het 78Color System. Dit is een bijzonder, gepatenteerd systeem voor kleurenanalyse. Met speciale kleurenkragen bepalen we welke kleurkarakteristieken het best bij je passen: koel of warm? Helder of gedempt? Licht of diep?

Dit levert drie kleurkarakteristieken op die jou flatteren – soms maar één of twee, trouwens. Vervolgens bepalen we de volgorde van belangrijkheid van deze karakteristieken voor jou. Niet alleen op basis van je uiterlijk, maar ook op basis van je persoonlijkheid.

De Personal Color Cards

Zo rolt er één van de 78 Personal Color Cards uit deze analyse, een kaartje ter grootte van een pinpas waarop de kleuren staan die bij jou horen. Dat gaat dus in je portemonnee, en het komt er voortaan alleen maar uit als je in een winkel de kledingrekken doorzoekt. Zo koop je alleen nog kleuren die jou staan!

Ten slotte doen we een contrastanalyse: welke verhouding tussen licht en donker past bij jou? Staat een contrastrijke outfit je, of kun je beter kledingstukken met minder verschil in contrast met elkaar combineren?

Met tips over je haarkleur – niet alleen de kleur, maar ook de tint – is je persoonlijke kleuradvies helemaal af.

Een kleuranalyse volgens het 78Colors System vergt tijd en aandacht. Wat je krijgt, is een uitgebalanceerd advies over de kleuren die jouw natuurlijke uiterlijk en uitstraling optimaal ondersteunen. Kleuren voor basics, kleuren voor tops en kleuren voor accessoires die allemaal bij je passen.

In welke kleuren zou je nooit meer een kledingstuk moeten kopen?

HART voor kleur & stijl gelooft niet in zulke rigide voorschriften. ‘Nooit meer’ zul je mij dan ook niet horen zeggen.

kleuradvies
IMG_8096
IMG_8121
IMG_8095
kleur en stijladvies

Matchende make-up

Hebben we je kleuren bepaald, dan kun je als aanvulling een make-up advies kiezen. Hoe ziet een basismake-up eruit die bij jou past? Welke producten gebruik je in welke tinten?

Een make-up advies is niet alleen een mooie aanvulling als je in je dagelijks leven weinig make-up draagt. Ook voor vrouwen die zich juist wel altijd opmaken, is een make-up advies dat past bij je kleurenanalyse vaak een eye-opener.

Zelf ben ik zo iemand die nog niet de vuilnisbak gaat buiten zetten zonder lippenstift op, maar ook voor mij heeft 78Colors verandering gebracht in hoe ik me opmaak. Misschien kan het ook voor jou eenvoudiger, mooier of passender? Dat ontdek je bij een make-up advies.

Alleen of samen

De benodigde aandacht geef ik je het liefst individueel of met z’n tweeën.

Voor grotere groepen is deze methode niet geschikt omdat ik jullie dan niet de persoonlijke aandacht en kwaliteit kan bieden waar ik voor sta.

Een individuele kleuranalyse kost €95,-* met make-up advies wordt dat €130,00.*

Kom je met z’n tweeën, dan krijgen jullie elk €10 korting.

 

* Voor ondernemers zijn de prijzen exclusief btw.