Kleur- en stijladvies voor de beste eerste indruk

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om ook non-verbaal de juiste boodschap over te brengen. Hoe gaat dat als je zelf iemand voor het eerst ontmoet? In een fractie van een seconde vorm je je een mening over deze persoon, al voor hij of zij ook maar iets gezegd of gedaan heeft, puur op basis van iemands uiterlijk. Heb je er weleens bij stilgestaan hoe dit werkt? En hoe je dit kunt beïnvloeden?

Stel je eens voor hoe fijn het is als jij meteen op de juiste manier overkomt, bijvoorbeeld op netwerkborrels, bij mogelijke klanten of in andere zakelijke settings. Maar ook privé zijn er meer dan genoeg gelegenheden te bedenken waarop het heerlijk is om te weten dat je er goed uit ziet. Dat geeft zoveel zelfvertrouwen! En als jij je goed voelt, gaat alles beter, óók in je business!

Een kleurenanalyse, advies voor make-up en persoonlijk kledingstijladvies zijn onderdelen van het geweldige programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’ , maar zijn desgewenst ook los te boeken.

Kleuradvies

Ontdek met de regenboogkragen van het 78Color System® in welke kleuren je gaat stralen en of dat ook zakelijk je beste kleuren zijn. Geen miskopen meer, maar vol zelfvertrouwen voor de dag kunnen komen met een garderobe in kleuren waarvan je weet dat het goed zit, waarin je gezien wilt worden, passend bij elke gelegenheid!
Een kleuradvies bij HART voor kleur & stijl duurt ca. 1,5 uur. Je krijgt je eigen Personal Color Card mee naar huis, een pasje in creditcardformaat, wat je altijd bij je kunt hebben.

Je investeert €95,00.*

 

.

kleuradvies

Make-up

Er op een natuurlijke manier verzorgd uitzien is een must voor jou als vrouwelijke ondernemer!

HART voor kleur & stijl werkt met de minerale make-up van Skin Color Cosmetics®. Met speciaal ontworpen huidskleuranalysetools vinden we tussen de 42 tinten exact de bij jou passende tint minerale foundation! Daarnaast laat ik je zien hoe je het plaatje compleet maakt door wat kleur toe te voegen, uiteraard in de kleuren en de intensiteit die passen bij wie jij bent en bij wat jij wilt laten zien! Ook leer ik je hoe je alles snel en vakkundig aanbrengt.

Een huidskleuranalyse met visagie is zowel in combinatie met een kleurenanalyse als los te boeken. Na afloop ontvang je 10% korting op aanschaf van Skin Color Cosmetics producten.

Je investeert €55,00* in combinatie met een kleurenanalyse en € 75,00* voor een los consult.

Stijladvies

Je kledingstijl vertelt wie jij bent en waar je voor je staat, juist ook als ondernemer. Heb jij al een eigen kledingstijl? En matcht die met wat je als ondernemer te vertellen hebt? Tijdens een persoonlijk kledingstijladvies gaan we op zoek naar de kledingstijl die het beste past bij jou én je bedrijf, in diverse situaties.

Ook de technische kant komt aan bod. Welke kleding past het beste bij jouw bodytype? Hoe accentueer je jouw sterke punten en hoe leid je juist de aandacht af van andere lichaamsdelen? Dat is een spel en ik leer je graag de spelregels ervan!

Een stijlanalyse is een heel waardevol vervolg op een kleurenanalyse, maar wel in een apart consult, zodat je alle informatie goed in je kunt opnemen.

Voor een stijlanalyse bij HART voor kleur & stijl trek je ca. 2,5 uur uit. Na afloop neem je je Personal Styling Guide mee naar huis, waarin je alle tips & tricks hebt vastgelegd.

Je investeert € 185,00*

IMG_8115
IMG_8148
IMG_8103
kleur en stijladvies

* HART voor kleur & stijl is gericht op ondernemers, dus alle tarieven zijn exclusief btw.