Ervaringen van mijn klanten

Annemarie: In het Powervrouwprogramma heb ik geleerd hoe belangrijk kleuren zijn in je kledingkeuze, hoe je kleuren voor je kunt laten werken en hoe je d.m.v. de kleuren die je draagt communiceert met de mensen om je heen. Ook heb ik geleerd wat qua kleur en stijl goede keuzes voor mij zijn en weet ik nu hoe ik me zakelijk en privé het beste kan kleden, zodat ik mezelf op m’n best kan laten zien.
In ieder onderdeel zaten eyeopeners, wat dit tot een spannende en inspirerende ontdekkingstocht maakte. Dit programma helpt je om je van veel dingen die je ergens wel aanvoelt bewust te worden en daardoor betere keuzes te kunnen maken. Er was niet één onderdeel waar niet iets van inspiratie in zat.
De materialen bij het programma vond ik geweldig! Dit maakt het allemaal zo concreet dat de vertaalslag naar de praktijk goed te maken is. De hartjes geven een mooie samenvatting van alles wat op jou van toepassing is.
Prettig vond ik ook de afwisseling tussen privé en groepssesies. Het leuke van het gezamenlijke is dat je het programma ook in werking ziet bij een ander persoon, die weer een heel ander kleurenspectrum heeft dan jijzelf. Het fijne van de individuele sessies is dat je dan met de coach nog meer de diepte in kunt gaan.
Wat ik heel fijn vind aan jou, Arja, is dat je heel goed luistert en daardoor heel passend adviseert. Het is heel fijn om bij jou te zijn, omdat je niet oordelend bent, maar heel positief op zoek bent naar het mooie en goede in de ander. Ook heb ik je gastvrijheid (altijd iets lekkers en leuks op tafel) enorm gewaardeerd.
Wanneer je jezelf in je meest krachtige versie wilt laten zien aan je klanten, dan is dit programma een echte aanrader om te doen!

Alie: Ik volgde het Powervrouwprogramma bij Arja. Daar heb ik veel van geleerd, o.a. dat er verborgen kwaliteiten zijn, waarvan het lucht geeft als zij ruimte krijgen. Ook de verbinding van de 4 elementen en mijn stijl van ondernemen vond ik inspirerend.

Vooral de onderdelen over het innerlijk vond ik heel interessant. Fascinerend wat kleuren te zeggen hebben!  De onderdelen over de buitenkant vond ik ook tof, maar vooral het verbinding maken tussen binnen- en buitenkant helpt verder.

De afwisseling tussen privé sessies en gezamenlijke sessies vond ik leuk. Beide soorten bijeenkomsten waren fijn.

Tegen andere vrouwelijke ondernemers zou ik zeggen: zeker doen! Dit programma helpt om op een ontspannen en open manier naar jezelf en je onderneming te kijken. Er is meer verbinding tussen wie jij ben, je onderneming en de mensen voor wie je werken wilt.

Arja, onwijs bedankt voor wie je bent en wat je doet. Deze training kwam voor mij op een bijzonder moment, blij dat ik aangehaakt ben. Jouw rust, betrokkenheid en aandacht voor detail hebben mij goed gedaan!

Mariejelle (na een Blauwdruk-advies): Wat mooi en bijzonder om dit met en bij jou te mogen doen, Arja!
Kleur heeft een mooiere betekenis voor mij gekregen. Dankjewel lieve Arja dat ik kennis heb mogen maken met jouw hart voor kleur! Je hebt me enorm geïnspireerd!

Marjan: Vandaag ben ik voor het eerst met het kaartje gaan shoppen. Het scheelt heel veel passen en heeft al een leuk shirt opgeleverd dat ik anders niet zou durven te kopen. Ook heb ik een groene jurk gepast waar ik vroeger nooit op zou vallen, die erg mooi stond. Jammergenoeg was deze niet meer in de juiste maat aanwezig.

De make-up stond prachtig, maar ik hou het voorlopig rustig bij oogpotlood en heb de kleur van mijn blush wel aangepast, want die was te warm.

Dank. Het was erg leuk en is goed bruikbaar. Wel moet ik nog meer ervaring opdoen met het wel of niet matchen van de kleurenkaart met sommige kleuren.

Lisette: Ik heb zowel de kleurenanalyse als het stijladvies bij Arja heel erg leuk gevonden, vooral de duidelijke uitleg hoe alles tot stand komt. Ik heb zeker veel aan het stijladvies gehad, vooral bij jurkjes waarop ik nu veel lange kettingen draag en sjaal in de lengte ipv rondom mijn hals gewikkeld. Hierdoor komt de lengte van mijn lichaam beter tot zijn recht. Ook de kleurenanalyse pas ik vaak toe. Ik draag nu met plezier koele, gedempte kleuren. Laatst wilde ik wit kopen maar besloot toch tot ecru,  dat stond inderdaad veel beter!