Ervaringen van mijn klanten

Hanna: Arja heeft mij een kleurenanalyse gegeven. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alles te analyseren en ervoor te zorgen dat ik ook blij was met de uitkomst. De kleuren die goed bij mij stonden heb ik meegekregen op een kaartje. Dit kaartje kun je gemakkelijk meenemen tijdens het winkelen en bij een kledingstuk houden.Arja heeft echt een passie voor kleur en kan goed uitleggen wat de juiste kleuren kunnen doen voor je look.

Anneke: Arja is leerling geweest bij mij in de opleiding tot kleurconsulent en de module kleding en identiteit. Arja is een vakvrouw, die oog heeft voor detail. Ze is klantgericht en gedreven in het nauwkeurig over brengen van haar vak. Bovendien een heel fijn mens om mee samen te werken.

Karin: Ik vond het kleuradvies bij jou erg leuk en leerzaam. Ik vond het ook confronterend om zonder bril en make-up naar mijn ogen te kijken. Dat blijft toch iets kwetsbaars in mij, maar de manier waarop je met mij omging gaf mij rust en zorgde ervoor dat ik me overgaf aan het proces.

Ik heb zeker veel aan het advies. Het kleurenkaartje zit in standaard in mijn tas en ik gebruik het bijna bij al mijn kledingaankopen. Laatst kocht ik een sportshirt, ik twijfelde aan de kleur, maar door het kaartje erbij te houden kon ik mezelf overtuigen dat ik het shirt gerust kon kopen. 

Een stijladvies staat nog altijd op mijn lijstje, al ontdek ik ook wel gaande mijn leven wat mijn stijl is. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe duidelijker dat ook wordt!

Marjan: Vandaag ben ik voor het eerst met het kaartje gaan shoppen. Het scheelt heel veel passen en heeft al een leuk shirt opgeleverd dat ik anders niet zou durven te kopen. Ook heb ik een groene jurk gepast waar ik vroeger nooit op zou vallen, die erg mooi stond. Jammergenoeg was deze niet meer in de juiste maat aanwezig.

De make-up stond prachtig, maar ik hou het voorlopig rustig bij oogpotlood en heb de kleur van mijn blush wel aangepast, want die was te warm.

Dank. Het was erg leuk en is goed bruikbaar. Wel moet ik nog meer ervaring opdoen met het wel of niet matchen van de kleurenkaart met sommige kleuren.

Lisette: Ik heb zowel de kleurenanalyse als het stijladvies bij Arja heel erg leuk gevonden, vooral de duidelijke uitleg hoe alles tot stand komt. Ik heb zeker veel aan het stijladvies gehad, vooral bij jurkjes waarop ik nu veel lange kettingen draag en sjaal in de lengte ipv rondom mijn hals gewikkeld. Hierdoor komt de lengte van mijn lichaam beter tot zijn recht. Ook de kleurenanalyse pas ik vaak toe. Ik draag nu met plezier koele, gedempte kleuren. Laatst wilde ik wit kopen maar besloot toch tot ecru,  dat stond inderdaad veel beter!